Aluminium

De ontwikkeling van aluminium heeft niet stil gestaan. Tegenwoordig kunt u veel kanten op met aluminium en is het door het aluminium te moffelen zelfs te voorzien van de door u gewenste RAL kleur.

 

Het product is ten opzichte van kunststof en hout licht en erg sterk waardoor er veelal in veel slankere vorm gewerkt kan worden.

Kunststof

Kunststof kent door zijn vele toepassingsmogelijkheden een enorme opmars. Doordat er ook vele soorten kleuren, structuren en vormen verkrijgbaar zijn is kunststof momenteel een an de meest gebruikte toepassingen.

 

 

De tijd om te kiezen voor vervanging van uw oude houten kozijnen en deuren is de tijd dat het schilderwerk toe is aan een opknapbeurt. Investeer uw geld liever aan een onderhoudsvrij product en werk mee aan een beter milieu en aan een lange termijn besparing in uw portemonnee.

 

Voor het juiste kunststof product en advies kunt u het beste direct contact met ons opnemen.

(Hard)hout

Uiteraard is iedere investering in een product ook een kwestie van smaak. Wij begrijpen goed als u nog kiest voor (authentiek) hardhout. Als het niet is voor het buitenwerk dan wellicht voor het binnenwerk.

 

Als u binnen (deur- of raam) kozijnen toe zijn aan vervanging is hardhout een mooie en natuurlijke oplossing.

 
 
 

© website by www.awaygroup.nl

Je huis verbouwen - Karel van der Beek

 

Emmerek 37 - Blaricum