Over ons

Kennis en ervaring

Al meer dan 35 jaar zijn wij actief in de markt van kozijnen, dakkapellen en aanbouwen.

We verzorgen al uw nieuwbouw of renovaties in en om het huis.

Of het nu gaat om een aanbouw, serre, dakkapel, raamkozijn, schuifpui, moderne schuifwand of andere vernieuwing aan uw huis, wij staan voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt bij ons kiezen voor alle gebruikelijke materialen als (Keralit) kunststof, hardhout, aluminium of aanverwante materialen.

 

Naast de gebruikelijke werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor specifiek maatwerk op het gebied van (inbouw)kasten, terras aanleg, vaste banken en vervaardigen wij al uw wensen op het gebied van glas in lood dat wij zelf op authentieke wijze kunnen fabriceren.

 

Wij werken niet met 1 specifiek product of merk maar wel komen onze producten uit gerenommeerde fabrieken. Hierdoor kunt u bij alle kunststof materialen rekenen op minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op de kleur, het isolatieglas en de montage.

 

Voor meer informatie over onze producten en de mogelijkheden verwijzen we u naar de product pagina’s op deze website.

 

Wij geven u graag mee dat wij voornamelijk maatwerk leveren. We maken dan ook graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk om tot een juiste afstemming te komen voor uw nieuwe (ver)bouw project.

 

Iedere verbouwing of aanpassing aan uw huis is een investering die u direct veel plezier oplevert. 

© website by www.awaygroup.nl

Je huis verbouwen - Karel van der Beek

 

Emmerek 37 - Blaricum